soon..

Jag skulle aldrig klara av att vara arbetslös. Har varit hemma från jobbet nu i två veckor och jag håller på att avlida. Klättra på väggarna redan andra dagen. Har dock aldrig varit så rent och fint här hemma som det är nu , städat och rensat allt som går. Bara fönstren som behöver putsas, sen finns absolut inget mer att göra.

Börjar bli riktigt trött på tjockis magen nu så bumlingen får mer än gärna titta ut. Han trycker så jävligt på lungorna så kan inte andas djupa andetag. Har knappt kunnat gäspa på tre dagar och sover knappt nånting så har humörsvängningar från helvetet. Är jätte glad ena sekunden och i nästa sitter ja å grinar. Haha.
Dom som säger att graviditeten varit den bästa delen av deras liv vet ja fan inte va dom har haft för drömgraviditet, själv vill ja bara avlida.
Sugen på nånting konstant, humörsvängningar, foglossningar, problem att sitta, ligga och gå, trött jämt och ja.. Det här med att äta bra under graviditeten va mycket svårare än ja trodde de skulle va, när nå crawings sätter in så då är de bara att äta, annars sitter jag och grinar istället haha. Tur att det inte är så långt kvar!

Jag och Moses firar 2 år på söndag. Tänk att han stått ut med mig så länge! Vad jag älskar dig bästa du!
 
 

Well hello there!

Va så jäkla längesen ja skrev så vet knappt vart jag ska börja. Har hänt en heeeeeel del sen sist.
Jobbar fortfarande kvar som bagare på City Gross, bor fortfarande med bästa Moses , dock i en annan lägenhet och vi har tom börjat kolla efter hus. Har skaffat oss en till kissemiss vid namn Sigrid! Största nyheten är väl nog att ja väntar en liten bebiiis. Är beräknad 18 maj, så knappt 5 veckor kvar.
Börjar bli en jävla tjockis!

RSS 2.0