hihi



Som ni nog har förstått så har jag tråkigt.

.

Shuue.
Idag har jag och Nattis fortsatt att jobba på pa. Kom ganska långt faktiskt. Bara att skriva ut och sätta ihop själva boken nu och sen göra kalkyler och skriva rapport kvar typ? Awsome.
Idag ska jag göra läxa med Yngve och sen kanske ut och gå med bellyjelly.
Känns som en meningslös dag imorgon. Bara till skolan för att göra ett prov sen hem. Woho.
äääänywayz.

Jag kände bara att jag var tvungen att informera den som ville veta om att en av katterna precis spydde. Inte så farligt egentligen kanske men de värsta var att det var en vit mask i. Som fortfarande levde.
Då måste jag erkänna att min mat också var påväg upp. Mums!
Det var allt för mig.
Ohyeah.


kagdhjfahgj

Helluuuu
Kom precis hem ifrån Jellys place typ. Blev lite chillkväll där med lite folk typ.
Inte direkt så händelserik fredag precis.
Buster sa att jag hade lagt på mig när han lyfte upp mig :( Nu jävlar ska ja se till att bli av med kilona som kom den här sommarn!
Imorn, lr ja idag egentligen, så  fyller mama 47. Grattis <3
Vet inte vad som händer imorgon annars men något ska man väl hitta på.
Har inte så mycket mer att skriva just nu så nu ska jag gå och lägga mig med Milton.
puss,.


Btw så är jag och Jelly jävligt konstnärliga.


in skeeeewl

Sitter i skolan och typ dör av trötthet. Mattias är sjuk så finns ingen här som kan roa mig heller.
Och Nattis dissa som vanligt! Säger att hon ska komma och göra vårat pa med mig men nejnej. Jag får minsann göra allt själv. Fruktansvärt roligt!
Påtal om ingenting ska jag ge tillbaka Mattias hans tröja idag. Känns ungefär som när jag gav tomten alla mina nappar när jag var liten. huhu..
En halvtimme kvar på lektionen och jag vet inte vad jag ska göra? Känns jätte kul. Fan ta dig Nattis att du inte sa att du inte skulle komma för då hade ja också kunna haft sovmorgon. Tack så jätte mycket! Svin -.-
Aja får iaf tillbaka religions provet idag. Hoppas på mvg annars slår jag nån.
Men nu måste jag fortsätta se upptagen ut. :)


Ont i pannan?

Jadu. Helgen blev inte som man hade tänkt sig iaf.
Lördagen resulterade iaf i ett gulligt litet jack i pannan som jag inte har en aning om hur jag fick? Känns lite lyckat sådär.. Ganska pinsamt också för den delen. Filipiner kan då supa ner en iaf. Minns inte så mycket direkt men kom hem tidigt. haha.
Har även gjort ett tappert försök med Jelly att bli lite nyttigare och börjat gå ut och gå några ggr i veckan. Iof tror jag inte det hjälper så mycket om vi äter pizza lika ofta som vi gjort men föröka duger.
Jag känner att jag är nå fruktansvärt seg på att uppdatera bloggen men det är så det blir om man inte har något vettigt att skriva. Mhm!
Beställde biljetter till Studentkryssningen förra veckan också. TAGGAAAA!

Men Nej nu känner jag banne mig inte för att skriva nå mer. Utom möjligen kanske att jag vill ha jul och snö så snabbt som möjligt nu.
Och kanske också att jag ska gå och titta på herkules i Malins säng och vänta tills hon kommer hem så jag kan lägga mig på henne.
Jaja. Hörs!


Jag och Andriii när vi firade Cissi, innan Andri blev totalt wasted!

RSS 2.0