Grattis Yngve!

Idag blir min favorit 20år! Grattis gubben.

Har varit och firat han nu på eftermiddagen men fika och sen kika vi på en film.
Såg Insidious. Äckligaste filmen jag någonsin sett. Fattar inte hur jag kan vara så dum och tittar på en sån film när jag ska sova ensam hemma hela veckan. Smart b-rud.
Har tänt alla lampor på nedervåningen men vågar knappt titta mot trappen för där är de kolsvart och vågar verkligen inte gå upp haha. Haha är så rädd att jag sitter och kallsvettas. Lite pinsamt kanske? - Ja.
Nej men om man skulle försöka hitta mod till att gå på toa kanske? Haha fan..

hahaha


Mmhyes

Kom precis hem från Jelly nu, hon försökte lära mig och BP att göra vårrullar.
Vi får tydligen inte laga mat med henne nå mer nu.. Så gick alltså inte allt för bra.
Mina blev för feta och BPs såg ut som smällkarameller typ och sen blev vi uttråkade så vi började spela memory mitt i allt. Jelly fick damp och skällde på oss.
Sen åkte ja hem till fader för att hämta mig extra mobil eftersom jag glömt laddaren hos Johanna. Hittade lite kläder som jag också skulle ta med mig och när ja väl är hemma hos mamma igen upptäckte jag att jag glömt telefonen. Duktig b-rud (y)

Hittade två fästingar på Milton lite tidigare idag också, typ stora som hus (okej jag överdriver kanske lite). Jag börja gråta och Simon ställde sig på en stol och skrek som ett cp. Fick bort dom iaf men både jag och Simon dog nog lite inombords för det var så äckligt.

Sen kom min Onepiece idag också. Lycklig tjej! Fick ett par söta tofflor med. Så nu kan jag gå runt och se ut som en slapptask när helst jag vill. Helt underbart.

Getaway!

Getaway va kung!
Och det är allt jag har att säga.



Semester!

Ledig en vecka nu. Så jäkla skönt. Inte varit ledig längre än tre dagar i rad på typ ett år så känns underbart.
Firade semestern med utgång med Jelly, Johanna och massa annat folk. Va ruskigt kul men att sova tre st i min lilla säng är ju inget att rekomendera.
Va iväg till Ockelbomarknad på dagen också och mogen som man är lyckades jag tjata till mig en SvampBob ballong av Gunnel. Lycklig chey (y)

På torsdag börjar Getaway, är taggad som aldrig förr. Lite trist att jag missar Bingsjö men jag får ju se Bullet for my valentine iaf!!

Är också nå äckligt sugen på en ny tattoo. Sitter och kollar runt lite nu men måste ju vänta tills i höst om jag vill kunna visa mig för solen nånting i sommar.
Har tänk mig nå liknande sånt här iaf;

RSS 2.0