Gammal goding.

Är man på dåligt humör nån gång blir man alltid glad när man ser den här. Man kan inget annat än älska den.
Det här är kärlek på hög nivå!

Flyttat.

Jajjemänsan då har vi flyttat nu. Så jävla skönt. Nu väntar jag bara på att dom ska tapetsera så jag får mina fina svarta väggar ist för dom fruktansvärda lila som är just nu. uuuuh.
Bara 4½ vecka kvar av praktiken också. Så jävla skönt.
Och studentmössorna kom igår så de blir ju bara bättre och bättre.
Och som toppen på moset är Desse hemma igen! :D


Studentklänning.

Va hemma från APU:n idag och passade på att träffa Thilda en sista gång istället. Fan vad jag saknar dig redan. Allting kommer bli så jävla annorlunda nu. Fan.


Men sitter iaf och försöker bli på lite bättre humör genom att titta runt lite efter studentklänningar. Hittade två söta från http://chicy.se som jag blev lite sugen på.

Hittade ett par skor från Nelly.com också.

Blir nog den andra klänningen och skorna tillslut tror jag.
Fan va jag längtar. Ska bli så jävla skönt!

fanfanfanfanfan.

Jag saknar dig redan Mathilda ..
Vill fan inte. Helvete. Varför kommer alltid allting på en gång för?
Kommer verkligen inte kunna somna inatt. Varför är alla helt jävla dumma i huvet för?
Pallar inte den här skiten nu.
Jag älskar dig Thilda, kommer aldrig glömma alla roliga jävla stunder med dig. Du är fortfarande helt klart bäst!


Dagens garv.

Sakib ska vi gå dit?, "ja" ...så haltar han dit istället :PPpppPPPPpPPpPpPPP.

Fudgepacker.

Såg precis det nyaste South Park avsnittet. Avsnitt nr 200. Fan va nörd jag känner mig.
Men det var awesome. Tydligen så får man inte kalla Tom Cruise för fudgepacker iaf. Då går de illa.
Hihi

Dop.

Theo döptes i helgen och jag är nu officiellt hans gudmor. Status. Jocke fick bli gudfar. Är ju lite mer status på de eftersom att det låter mycket häftigare.
Jag va iaf lite nervös att han skulle grina ihjäl sig under själva dopet men icke! Tung var han däremot.

pockeeeet.

3e dagen avklarad. Dagarna går faktist rätt fort ändå och det är helt okej. Men jag vill fortfarande hellre gå i skolan.
Men bara 6 veckor och 2 dagar kvar.
Har suttit i min fotölj nu i mina kalsonger och en skjorta i snart två timmar och bara dött. Så jävla awesome. Började halv 8 imorse så va tvungen att cykla 7. Ja, jag är duktig och cyklar jag. Har inte ansträngt mig så här mycket på föera år tror jag. Kommer ju nästan ha kondition när skolan börjar igen.
Idag åker jag hem till pappa igen också för han fyller ju gubbe imorn. 50år närmare bestämt.
Ska även snart följa me Yngvegubben och åka för att hämta ut nån jacka som han hade beställt. Inte sett pöjken på 3 veckor nästan. I miss my pocket!


våååår.

Efter en rätt tröttsam dag på apu:n så kör vi på en bira i solen med Jelly nu. Underbart va ordet.

Packar.

En dag avklarad. Bara 6 veckor och 4 dagar kvar. Woho.
Har packat hela dagen sen jag kom hem också. Har än så länge bara fått ihop två flyttkartonger i mitt rum. Och en stor sopkasse med massa skräp som ska bort. Blir flytt om 1½-2 veckor. Till äckliga jävla kuppbolls. Men de ska bli så jävla skönt. Va och tittade på lägenheten idag. Säger bara en sak; Kina. Så jävla risig. Tack och lov att dom ska rusta om hela badrummet och tapetsera om alla rum.
Att vi har en granne som ser sjukt läskig ut med sin enda tand hon har i käften gör en iof inte så sugen men vafan. Bättre de än att bo kvar här hos den där saken. Och ett plus i kanten är att det bara tar typ två min att gå till Jelly. Sweet.
Aja, måste fortsätta packa nu, ska börja flytta grejer imorn.
Peace!

APU.

Ja då var de dags igen då. 7 veckors helvete. Döda mig, snälla.

Jag är en feeder.

Så jävla skön.

ehehe


AHEJ! läget?
De är rätt sweeet. Förbannad som en gnu men annars så. Kom hem typ nytt. Ställde mig å stekte smör och satte igång mikron i typ 5 min bara för att göra min låtsats pappa förbannad också. Jag lyckades (y) Men fjollig som han är våga han inte säga nånting. HAHA så pinsam..
Va ute på Jellys första krogrunda igår också. Men trots att Jelly va jävligt osocial å dissa så hade jag och Andri kul ändå, helt själva!
Idag blev de åka lite raggarbil med Matte och Robin ett tag, men de sög så vi drog på fest ist. Sög pung de också så tog bussen hem för ja pallade inge mer.
Och nu pallar ja inge mer av de här heller, så nu skiter vi i de! Vi hörs.
Peace!

GRATTIS!

(Haha oj. såg nu att jag skrivit de här i onsdags/torsdags natt, men glömt publicera de. Så kan lika gärna göra de nu. Jag va äckligt full så lite stavfel är de. Men sånt får man leva med. PUSS)

Grattis Jelly 18 och ThiLDa 16!
Eller ja,. jelly fyllde år i igår. och jag har fierat henne sen ja vaknat. så jävla awesome. Vi började dricka öl halv nio imorse. Hennes födelsedag va ju fan bättre än min. Om man inte räknar me att ja inte fick några presenter den här gången då. Annars så. Så jävla sweet. Och shitt. Fattar inte hur ja ends kan skriva nu. så Godnatt :D Grattis babes. PUSS <3

sweet

Jag tror att jag älskar påskägg.

RSS 2.0